Luokkavoittajat : )

Mielenkiintoinen viikonloppu Muhoksella mejäkokeessa, lauantaina tosi kova myrsky joka kaatoi puita pitkin ja poikin, ja niitä makasi myös teiden poikki, jäljenteosta palatessa osa porukasta jäi sitten odottelemaan pelastavaa kirvestä... Samainen myrsky oli aiheuttanut paljon harmia myös muualla, varsinkin Kainuussa. No, jäljet saatiin maastoon ja sen puoleen kaikki ok.

Sunnuntaina oli jo hyvä sää. Koe oli Suomen Rottweileryhdistyksen Pohjois-Suomen alaosaston järjestämä, ja hyviä tuloksia tuli ihan mukavasti. Pusu osallistui kokeeseen, ja tänään Pusu jäljesti hyvin, pieni työtapaturma sille sattui toisella kulmalla, joka jäi merkkaamatta, mutta olen todella tyytyväinen koiraani: AVO 1 -tulos 46 pisteellä, hyvä Pusu! Nyt sitten voittajaluokan katkoa treenaamaan... : )
Pusu oli avoimen luokan luokkavoittaja, ja Kaisan Foxi voitti pistein VOI 1 / 49 p voittajaluokan. Ohessa kuva luokkavoittajista. 

Rottweileritkin osoittivat kykynsä myös verijäljellä, viidestä osallistujasta neljä sai tuloksen, niistä 3 ykköstä : )) Kiitos toimikunnalle ja tsemppiä myös jatkoon!
24.5.2015

Luokkavoittajat