Hakukurssilla

Tänä viikonloppuna alkoi olla kesän "meininkiä", kun suurin osa ajasta kului ulkona maastossa : )

Eilen, lauantaina osallistuimme Pusun kanssa OSN:n Hankinomeen, jokavuotiseen epäviralliseen kauden avajaisnomekisaan. Huonosti meni : ( ! Ensimmäinen rasti oli markkeeraus ja sitten samaan kohtaan ohjaus, mutta valitettavasti Pusu ei löytänyt markkeerausdamia, ja kun lähetin ohjaukseen koira ei enää uskonut että siellä jotakin olisi - joten nollille meni koko rasti-  snif - muutoin, mutta koska koirani oli niin tottelevainen, istui rauhassa odottamassa ylimääräistä aseen latausta, ja tuli heti viivasuoraan pillillä kutsuessa, tuomari antoi pari pistettä siitä. Hakualueella Pusu toimi hyvin. Jäätiin tietysti viimeisten joukkoon palkintoja jaettaessa, mutta ainakin tiedetään mitä pitäis treenata....

Tänään sitten Tuuli osallistui pk-hakukurssille. Hieno päivä kaikkineen, ilma suosi ja kaikki kurssille osallistuvat koirat innostuivat lajista, hyvän kouluttajan Katja Sulkalan ohjaamana! Tuuli oli niin onnellinen, iloinen ja innostunut: metsästä löytyi ihmisiä jotka kehuivat ja .... antoivat kaiken kukkuraksi palkkaa siitä kun  hän häntä heiluen heidät löysi puun ja puskan takaa!! 
Jatkamme vielä yhden illan verran 22.4 kurssia, sitten pitää harjoitella kukin omassa porukassaan. Toivottavasti saataisiin aika ja porukka riittämään, koska koirat selvästi nauttivat lajista!
Ohessa kuva tauollta.
12.4.2015

pkhaku koulutus