Riihimäki 28.3.15

Olihan hieno viikonloppu!

Perjantaina ajelimme Pusun kanssa kahden kohti Hämeenlinnaa, Tuuli ja Sara jäivät nauttimaan huomiosta ja rapsutuksista vanhempieni luokse. Kaunis kiitos Hetalle yösijasta Hämeenlinnassa! Lauantaina meillä sitten oli varsinainen koulutuspäivä Riihimäen Seudun Kennelkerho ry:n hallilla ja majalla. Koulutukseen osallistuivat Miian (Kennel Ruokorapseen) kasvatteja, ja Tuulin pentueesta Pusun lisäksi Mustiina ja Tinka. Hienoja koiria näistä kahdesta kasvatistani oli kehkeytynyt, ylpeänä seurasin molempia koiria koulutuksessamme!
Kouluttajina toimivat Ada Pykäläniemi ja Miia Saxholm, ja erinomaisesti kouluttivatkin - arvioituaan koirien tason he antoivat hyviä vinkkejä ja neuvoja ohjaajille, joten nyt saatiin hyviä eväitä jatkoon. Iso Kiitos molemmille!
Pitkältä tuntui matka kun läksimme Pusun kanssa illansuussa Kajaania kohti, vaan kaikki sujui kuitenkin hyvin. Sara ja Tuuli ottivat meidät "yösyännä" iloisena vastaan - mutta herätettiin ehkä koko naapurusto vanhempieni lisäksi, kun päästin Pusun vielä aidatulle takapihallemme, josta läksikin pihapupu yömakuultaan karkuun - ja Pusu perään ... Pillitysten ja karjumisen jälkeen tämä koiruuteni palasi kieli melkein takajaloissa roikkuen, ja ihmetteli miksi hän on toisellapuolen aitaa kuin minä. No, loppu hyvin ja sillai : )) 
Kuvia kouluttajista ja koirista ohjaajineen.
1.4.2015

Tytötm

Kouluttajatm

Raija ja Tinkam

Eveliina ja MustiinamRiitta  Pusum