Pentujen kuulumisia

Joitakin uusia kuulumisia Tuulin pentujen elämästä on nyt tullut. Kaikki omistajat vaikuttavat tyytyväisiltä koiriinsa, ja se tietysti tuntuu minusta tosi hyvälle!

Arton perhe Saarijärvellä pitää Silvaa fiksuna tyttönä, jolla kuulemma on sekä malttia että älyä. Silva edistyy pienten harjoitusten myötä erinomaisesti, ja isäntä arvelee että tulevaisuudessa koiralta voidaan odottaa paljon! Riistan hajujakin Silva on saanut kanalinnunsiivillä nuuhkia, hienoa tulevaa metsästys/harrastusuraa ajatellen. Hauska piirre Silvassa on musikaalisuus, pentu kuuntelee perheen tyttären viulunsoittoa, ja saattaapa hieman laulaa mukanakin.

Helsinkiin Emmin, Mikan ja valkoisen paimenkoiran Noamin luokse muuttaneesta Boggs-pojasta tuli myös sydäntä lämmittävä viesti. Pentu on kotiutunut hyvin ja samalla valloittanut perheeseen kuuluvien sydämet olemuksellaan ja luonteellaan! Omistajat kuvailevat Boggsia hyvähermoiseksi, reippaaksi ja viisaaksi pennuksi, jonka kanssa on opeteltu tottelevaisuuden ja malttamisen alkeita menestyksekkäästi. Noaminkin mielestä Boggs kuuluu perheeseen, koirat nukkuvat vierekkäin, jolloin Boggs tuntee olonsa viihtyisäksi ja turvalliseksi.

Oli myös mukava kuulla että Boggs ja Vantaalta Raijan Tinka olivat tavanneet ja viihtyneet erinomaisesti yhteisleikeissä. Erittäin vauhdikasta menoa pennuilla oli ollut!
Raijan mielestä Tinka on erinomainen pieni tyttökoira, jonka kanssa on hyvä touhuta ja aloitella vähän koulutuksiakin. Tinkan eno Elffi on hyväksynyt pennun täysillä ja onkin nyt Tinkan paras koirakaveri.

Pennut ovat tällä viikolla saaneet ensimmäiset rokotuksensa. Meidän Pusukin kävi hakemassa eilen omansa. Mikä on parasta rokotuskäynnillä? Haa, tietysti emännän varaama NAKKI... 
Ainakin Pusu, Bolt ja Boggs olivat eläinlääkärin mielestä olleet sopivassa painossa ja muutenkin normikunnossa, nyt sitten vielä noin kuukauden päästä seuraava rokotus.
15.1.2014

boggs istuuturvallista

tinka boggs

silva hakissa