Pentuleikkejä sisarusten kanssa

Olipa mukavaa tavata Tuulin Oulun seudulle kotiutuneita pentuja tänään! Viisi pikkucoriandersia, Bolt, Ike, Manu, Nuppu ja Pusu juosta vilistivät ja leikkivät keskenään ihan entiseen pentuaitauksen malliin, ja nauttivat nujuamisestaan silminnähden. Mielestäni porukka oli kasvanut tasaisesti, ja nartuista pieninkin, Nuppu, oli kasvanut hyvin.
Pennuilla kuulosti menneen oikein mukavasti, suuremmilta vahingoilta oli vältytty ja elämän alkeita opeteltu kiitettävästi. 

Otin mukaan riistaa pennuille näytettäväksi, ja kaikki olivat kiinnostuneita variksesta ja lokista, haistelivat ja tutkivat niitä.
Harmien harmi että kotoa lähtiessä touhusin niitä lintuja niin tohkeissani mukaan, että kamera unohtui matkasta, mutta otetaan kuvia seuraavalla tapaamisella.

Kotona Pusu on kiusannut isoja koiria pennun sitkeydellä ja jääräpäisyydellä. Onneksi Sarakin on ottanut sen hoiviinsa niin että Tuuli saa lepotaukoja. Isommat toki saavat olla rauhassa silloin kun olen pois kotoa, koska en vielä ainakaan tohdi jättää niitä keskenään, koska vaikkakin näen Saran olevan Pusulle hyvä "hoitotäti", Sarankin ilme on välillä vähän tuskastunut.
5.1.2014


puraisen

tuskastunut