Vain Pusu jäi. Onneksi jäi!

Kaikki pennut ovat nyt lähteneet maailmalle, omiin koteihinsa. Kasvattajalla tietysti kovin haikea mieli, mutta onneksi pentutreffit on jo sovittu!

Aamulla ruuan jälkeen kolme viimeistä pentua painivat tuttuun malliin, kovien kiljahdusten myötä, ja kun meno yltyi ja yltyi vaan, koetin keksiä niille muuta purtavaa kuin kaverin korvat ja kuono ja häntä. Haa, olihan minulla pahvilaatikko. Ei muuta kuin se pennuille ja loppui toisen retuuttaminen, mielenkiintoinen juttu, siellähän voi käydä sisälläkin!

Niin vain sitten läksi kaksi viimeistä, tummanpunainen (C. Creekwind, om. Emmamaria Kallio) Raijan kanssa Vantaalle ja keltainen tyttö (C. Summerwind, om. Katri Nevalainen) samalla kyydillä Hämeenlinnaan Suvin luokse asumaan. Erinomaisen hienosti olivat pienet tytöt käyttäytyneet sekä matkan ajan että uudessa kodissa!

Pusu jäi. Kun Pusu tajusi tilanteen, ilmoille nousi todella sydäntä särkevä valitus. "Missä kaikki ovat??". No niin, ihan samanlainen tunne oli minullakin!! Nyt kuitenkin jatkamme täällä oman perheen kanssa, ja onneksi kaikki ovat luvanneet kertoilla kuulumisia jatkossa, ja toivon että mahdollisimman moni pääsee toukokuun pentutapaamiseen!
Tuuli ja Sarakin ovat hämillään, mutta kun arki alkaa, kaikki luultavasti myös alkaa sujua.

Jos mikään muu ei auta, niin siankorva lohduttaa!
14.12.2013

kupillalaatikossasiankorva